Het Basis+ pakket is gebaseerd op een een door Pixelsz gebouwde template. Deze template bestaat uit een uitgebreide homepage met maximaal 7 volgpagina’s. De homepage van het Basis+ pakket kan naar wens worden ingedeeld. Er zijn twee vaste onderdelen die met 3 optionele blokken aangevuld mogen worden. Wil je meer opties toevoegen aan je homepage, dan wordt hier een meerprijs voor gerekend. Er is keus uit in totaal tien blokken. Elk blok heeft zijn eigen eigenschap en wordt qua kleuren en achtergrond aangepast aan de gewenste huisstijl. Bekijk de verschillende blokken op de homepage van deze website of lees er hier meer over.

 

Menu, header & unique selling points

Het bovenste gedeelte van de website is een vast blok dat bestaat uit een bovenbalk met logo en het menu. Daar onder zit een grote headerafbeelding met een call-to-action gedeelte waarin bezoekers de belangrijkste contactgegevens kunnen vinden. Onderin een balk met jouw unique selling points (usp’s). Dit gedeelte van de website is direct bij het openen van de site zichtbaar voor de bezoeker en bevat op deze manier alle belangrijke onderdelen.

 

1. Tekst met foto & call-to-action

Een bijna onmisbaar blok voor elke website. Een goede openingstekst met bijpassende afbeelding en call-to-action.

Vertel in dit gedeelte bijvoorbeeld wie je bent, wat je doet en wat de bezoeker kan vinden op je website. Het moet kort en krachtig, zodat de lezer snel weet waar hij aan toe is. Heb je de bezoeker getriggerd? Dan wordt een vervolgactie, het klikken op de call-to-action, sneller gedaan.

 

2. Kolommen met icoon of afbeelding, tekst en button

In dit blok is het mogelijk om drie of vier kolommen met een icoon of afbeelding, tekst en button te plaatsen.

Ideaal om bijvoorbeeld je diensten of specialiteiten uitgebreid weer te geven en door te verwijzen naar een pagina met meer informatie. Schrijf er een korte maar krachtige tekst bij om de conversie te verhogen.

 

3. Video

Heb jij een bedrijfsvideo, uitleganimatie of maak je regelmatig Vlogs? In dit blok is het mogelijk om één of twee video’s te plaatsen die bijvoorbeeld op Youtube of Facebook staan. Video zegt meer dan duizend woorden. In korte tijd kan je een kijker met verschillende zintuigen prikkelen. Daarnaast is een video op je website erg goed voor de SEO.

Heb je nog geen video, maar wil je die wel graag hebben? Wij helpen je graag op weg.

 

4. Testimonials

Een potentiële klant die echte reviews of testimonials leest krijgt meer vertrouwen in je bedrijf of onderneming. Is een project afgerond, dan mag je best kunnen vragen of de klant een korte testimonial wil schrijven over jullie samenwerking. Heb je nog geen profielfoto van diegene, vergeet daar dan ook niet naar te vragen. Met naam en foto wordt het verhaal nog meer kracht bijgezet.

Uiteraard is de testimonial een positief verhaal, want je levert natuurlijk alleen maar topwerk af!

 

5. Instagramfeed

Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken uit ons leven. We posten ons suf en vertellen graag wat we doen, met wie en hoe dat was.

Ook bedrijven, instellingen en organisaties zijn zeer actief op social media. Hier is een sterkere groei te zien op Instagram.

Hoe leuk is het om je laatste instagramfoto’s te vertonen op de website! Je site blijft automatisch in beweging en bezoekers worden getriggerd om je te volgen.

 

6. MailChimp nieuwsbrief inschrijving

Het versturen van een nieuwsbrief is de laatste jaren sterk toegenomen. MailChimp is een gebruiksvriendelijke online open source tool waarmee geweldige nieuwsbrieven samengesteld, verstuurd en onderhouden kunnen worden.

Ook is het mogelijk om een lijst, gratis tot maximaal 2000 emailadressen, aan te maken en te vullen. Middels een inschrijfformulier op de website kan deze lijst gevuld worden.

Verstuur jij regelmatig nieuwsbrieven of ben je van plan dat te gaan doen? Dan is deze optie zeker een om over na te denken.

 

7. Team/medewerkers

Bezoekers en (potentiële) klanten vinden het soms prettig om te kunnen zien met wie ze te maken hebben binnen een bedrijf of organisatie. Door dit blok toe te voegen aan je website is in één oogopslag te zien hoe jouw team er uit ziet.

Onder de foto is het mogelijk om de naam, functie, omschrijving en verschillende contactmogelijkheden weer te geven.

Heb je nog geen goede profielfoto’s? Pixelsz komt graag langs voor een fotoshoot!

 

8. Pakketten & Prijzen

Een blok waarin je de pakketten en prijzen van bepaalde producten of diensten kunt weergeven. Dit kan tot maximaal vier kolommen naast elkaar waar uitgebreide pakketinformatie en een call-to-action-button onder komt te staan.

Kleuren worden naar huisstijl of wens aangepast. Werk jij met pakketten? Dan is deze optie zeker onmisbaar op jouw homepage.

 

9. Blogs en/of nieuws

Veel mensen, bedrijven of instellingen schrijven een blog of hebben met regelmaat nieuws te melden. In WordPress doe je dit door berichten te posten. Deze berichten kunnen als blog of nieuwsitem worden weergegeven op de website. Uiteraard met een passende foto, koptekst, introductietekst en button naar het volledige artikel.

Heb jij minimaal 1x per maand iets te delen middels een blog of nieuwsitem? dan is het zeker raadzaam om dit blok mee te nemen in het design van de homepage.

 

10. Logo’s met link

Als ondernemer, onderneming of organisatie werk je waarschijnlijk samen of voor andere bedrijven of instellingen. Hier ben je uiteraard trots op, dus laat zien wie dit zijn!

In dit blok is het mogelijk om logo’s weer te geven. Deze linken ook nog eens door naar de website van het desbetreffende bedrijf of de organisatie. Zo laat je niet alleen zien met wie je werkt, maar kan je ook links uitwisselen om zichtbaarder te worden.

 

Footer & bottum bar

De footer van de website is de afsluiting van elke pagina. Dit terugkerende blok is dan ook een vast gedeelte dat standaard te zien is.

In dit blok kunnen tot maximaal 4 kolommen met inhoud geplaatst worden. De inhoud hiervan is te vergelijken met die van de sidebar (zijbalk).

Onderdelen die wij adviseren zijn:

  • Contactgegevens
  • Google Reviews van ‘Google Mijn Bedrijf’
  • Social media icoontjes
  • Links naar de belangrijkste pagina’s
  • Links naar de privacyverklaring en algemene voorwaarden

Onder de footer staat de bottum bar. Een smalle balk waarin de credits staan voor Pixelsz en de copywrightgegevens.

 

Vraag een basis+ website aan

Bekijk het Basis pakket

 

Bekijk de Basis+ demowebsites